Waarom inbouwtoestellen een echte must zijn in de keukenInbouwtoestellen zorgen dag in dag uit voor mooie momenten in de keuken. Gezellig kokerellen met het hele gezin of een heerlijk driegangen menu klaarstomen voor één persoon. Alles mag en niets moet. Deze toestellen staan voor tientallen jaren gebruiksplezier, en het tijdloze design is mooi meegenomen.

Dé relevante opties van inbouwtoestellen die je in 2021 in jouw keuken moet hebben

Stoomoven van Miele met elektronische besturingen

De stoomoven heeft precieze elektronische besturingen met intuïtieve bediening. Met het M Touch-display kan je in een handomdraai de gewenste bedieningshandeling uitvoeren. Deze toestellen zijn dus ontzettend snel en intuïtief te bedienen via sneltoetsen.

Ingebouwde reinigingssystemen

Aan ruimte geen gebrek. Voor ieder apparaat bestaat er een ruime keuze aan formaten en twee reinigingssystemen om de reiniging van jouw apparaat zo eenvoudig mogelijk te houden.

Profi-functie

Met de Profi-functie van een Miele-oven krijg je een verhoogde luchtvochtigheid in de ovenruimte waardoor je betere bak- en braadresultaten ervaart. Het resultaat? Heerlijk ruikend luchtige broden en croissants. Om nog maar te zwijgen over de stoomfunctie die u kan gebruiken tijdens het bereiden van uw gezonde maaltijden.

Twee in één microgolfoven

De compacte combi-oven van Miele combineert twee volwaardige toestellen in een compact formaat. Dat resulteerde in een brede waaier aan ovenfuncties met onder andere een Hetelucht Plus en een krachtige microgolfoven. Je bent ten alle tijden vrij om te kiezen hoe je het toestel gebruikt.

Kookvlakken van Miele en Siemens

De ruime keuze aan formaten en omranding bij de Miele kookvlakken zijn eindeloos. Ga je voor tradities met gas of de HiLight, of ben je eerder een trendsetter en heb je voeling met inductieplaten? De keuze is aan jou. Onbekommerd koken met een ruime keuze aan flexibiliteit. Je kan kiezen uit drie modellen:

  1. Klassiek – Plaatsbesparende kookvlakken van 60 cm breed met 4 kookzones.
  2. Comfortabel – kookvlak van 75 cm breed met 4 tot 6 kookzones.
  3. Extra groot – Kookvlak van 90 cm breed, tot 5 kookzones.

Het nieuwe Siemens inductionAir systeem combineert dan weer de hoogste normen in kookomgevingen met een geïntegreerde ventilatie. Dit systeem combineert makkelijk twee toestellen: het volledig geïntegreerde ventilatiesysteem en de innovatieve flexInduction kookplaat. Hiermee zet je de benodigde pannen op de kookplaat zonder dat het uitmaakt waar. De kookplaat past zich aan de pan aan in plaats van andersom en er wordt enkel verhit daar waar de pan is neergezet. Dat bespaart niet alleen ruimte, maar het is ook eenvoudig te installeren en past in elk keukenontwerp.

Alle hoogtechologische toestellen hebben een vertrouwde look die geschikt zijn voor elke hedendaagse keuken. En zeg nu eerlijk, wie zou nog zonder kunnen?

Heb jij ook nood aan een high-quality inbouwtoestel voor jouw keuken?

Reeds 25 jaar kan je voor al je elektrotoestellen terecht in onze familiezaak 'Electro Ghys' in Oud-Turnhout. Ons assortiment bestaat uit een ruime keuze aan Miele, Siemens en Beko huishoudtoestellen. Is er een defect, dan kan je rekenen op onze eigen hersteldienst die zo snel mogelijk ter plaatse komt.

Contacteer ons

In de kijker

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

Contacteer ons

Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op en wij helpen je binnen de 24 uur.

Contacteer ons

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Contacteer ons

Op zoek naar een stofzuiger, mixer of koelkast? Welk toestel je ook koopt, we geven je voldoende én correcte informatie.
Werkt je vaatwasser of wasmachine niet meer? Onze hersteldienst staat paraat!

Contacteer ons

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

Contacteer ons

Op zoek naar een stofzuiger, mixer of koelkast? Welk toestel je ook koopt, we geven je voldoende én correcte informatie.
Werkt je vaatwasser of wasmachine niet meer? Onze hersteldienst staat paraat!


Contacteer ons